nu nu. mina vänner

nu ska jag försöka få med allt här nu som händer just nu med mig och kring här.


punkt 1. jag fick häromdagen huvudvärk. (inget märkvärdigt då ja får det varje dag egentligen av all min medicin) men ja fick det.

punkt 2. jag fick huvuvärk, ännu mer huvudvärk och blev yr. halsen blev tjock och sved.


sen kom natten mot torsdagen då ja tänkte lägga mig tidigt eftersom vi haft frukost och skulle ha frukost igen dagen efter. lade mig vid 11 tiden och efter många timmars försökande och desperata försök gav jag upp.
vid 2 ringde jag cilla och tänkte höra om hon ville ta min frukost eftersom ja mådde inte alls bra.
låg och kallsvettade med feber och frös som en galning. så cilla kom in me hennes överkast som den guldklimp hon är och bäddade ner mig och satt på mig strumpor. och tog min frukost så klart <3
somnade efter någon timme och vaknade när cilla kom in och frågade efter frukostnyckeln men de var ju den nyckeln dom fått av mig. tok :D

iallafall så skulle jag ta cillas lunch då på dagen och ja gick upp, fick på mig lite kläder satte mig och skulle fika.
kunde inte fika, kunde inte svälja. halsen gjorde så FÖRBANNAT ont och huvudet slutade inte snurra men ja skulle ju jobba.
så ja och sandra tog vårat pick och pack och gick.
hann bara komma in i restaurangen innan yrseln satte igång och ja orkade inget. kallsvettades och hela kroppen la av och usch. så ja fick gå hem.
på väg hem efter trapporna vid personalingången fick ja ta tag i en bil som stod parkerad för att inte svimma eller va fasen ja höll på göra. de snurrade i min skalle och allt bara svartnade till mellanåt.
så ja gick hem tog alvedon och sånt. men inget bet på huvudvärken så när tjejerna kom hem övertalade dom mig att åka ner till lasarettet för att kolla att de inte hade något med mitt borttagna leverfläckssår att göra.
men väl där nere blir ja så jäkla förbannat! usch på er!!!

fick ju träffa samma doktor som gjorde leverfläcksborttagningen på mig och ja berättade allt.
att ja var yr, ont i halsen kunde inte sova och mådde riktigt förjävligt. och sen sa han att han hörde något om en hjärtsjukdom som ja hade. så ja berättade ju att ja hade lqtsyndromet och då vände han precis allt och sa att allt hade med mitt hjärta att göra. han gjorde ekg och lyssnade på hjärtat.
dom tog ingen temp och ingen sänka som sköterskan sa att vi skulle göra för att kolla om ja hade någon infektion i kroppen. näääääää vi kör på hjärtat iställe.

så vi for därifrån igen, fick i mig lite käk (inte mycket för världen) och sen bestämde ja mig för att åka ner till orsa där mamma och pappa var. vill absolut inte ligga här ensam i rummet när ja mår så här.
så ja satte mig i bussen, 4 timmar senare efter en helvetes tur så var ja ju framme. och sen fick ja gå till campingen och de tog minst 30 minuter och sen hann ja bara komma in i husvagnen nästan så blev de värre.
ohyes, febern blev värre halsen blev värre, nacken blev värre och allt. kroppen orkade jag inte ens lyfta nästan så jag har legat nu 3dygn nästan bara som en säl i husvagnen.
så vi fick ju fara in till mora lasarettet och träffa en läkare där som gjorde alla tester och då hade jag 39 i feber och sänkan var jättedålig. fick sitta och spänna ögonen mina för att kunna se riktigt bra för allt bara flöt ihop. 
nääädu, de var inte alls kul.
och hade dom bara sagt de i funäsdalen när ja var där hade jag ju aldrig ens tänkt tanken att sätta mig i en buss med högfeber och infektioner i kroppen.
undrar ju vad alla i bussen tänkte när dom satt i linnen och shorts och ja satt i huvtröja och jacka och huvan på och långbyxor och skakade tänder. för jag frös, jag frös så förbannat!
men ja tog mig fram även om jag nästan drog mina ben.
så läkarn i mora konstaterade ju det att ja hade en kraftigare halsinfektion och måste behandlas. så nu äter jag min värsta fiende. usch!!! KÅVEPENIN!!!!
jag blir sjukt dålig av bara dom. 30min minst av illamående efter varje tablett och nu äter jag 3st/dag.
men men, de har ju redan börja blivit sjukt bättre så jag äter dom mer än gärna bara för att bli frisk.


sen ringde min läkare från umeå och vi ska prova en ny hjärtmedicin och se om huvudvärken släpper.
så nu håller vi tummarna allihopa!!!



är ledig till att börja me tills torsdag och så. men bara ja får sluta äta pencilin blir de bättre:)


SÅ, tack cilla för allt. du är en stjärna!


Kommentarer
Postat av: Karrå

uuh! hemska historia! tur att du börjar bli bättre =)... Puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback