oj.

oj, nu är det åratal sedan jag skrev en mening här.
har väl planer på att börja skriva av mig nu igen när kanske skrivsuget sätter in, dock händer de sällan men man vet aldrig.
mycket har hänt sedan sist eller? nej, faktiskt inte.
jag bor fortfarande kvar i umeå, i samma lägenhet, jobbar kvar på samma jobb, umgås med samma människor och ser ungefär exakt samma ut.
luktar fortfarande samma parfym och dricker fortfarande samma vin.

så, vad är de då jag ska skriva om, de är en stor fråga även för mig.
har satt in datorn i köket och mysbelysningen är på och skrivsuget är ENORMT
synd bara att fantasin är det som stoppar mig.

men bla bla, är ju alltid en bra början.

hej allihopa, tro knappast jag har kvar någon läsare men ska be min mor gå in och läsa så blir det åtminstone en.

lite saker som jag har framför mig kommer dock ändra min ordning här i livet.
jag och min kära kusin moa tankar bilen ( som vi snart har köpt ) och drar oss tillbaka till Härjedalen. Var ju snart två år sedan ja bodde där sist.
så de känns kul, vi drar iväg 12/12 och har iallafall fem månaders arbete framför oss.
de enda som känns lite halvtråkigt är ju att jag faktiskt STORtrivs så jävulskt på mitt nuvarande jobb men tack vare lite tjat och gnat från min chef så har jag sökt nytt jobb eftersom jag endå skulle bli uppsagd till sommaren.
så man tager vad man haver och de blir nog bra.
kommer fira julafton uppe i funäsdalen också igen utan familjen, tråkigt men sant. men glad och glädje känner jag när ja vet att moa är med mig! då känns de bättre!

sen har jag ju skaffat mig en pojkvän också. vilket känns helt sjukt att skriva faktiskt.
jag? haha med en kille.  de trodde jag faktiskt inte.
men jag trivs, jag mår riktigt bra tillsammans med honom och de var länge sedan jag kunde säga att ja trivdes med en kille.
sen får vi väl se vad som händer nu till vintern när vi separerar......
men jag hoppas på det bästa.


tänkte dra hemöver i helgen och fira min kära mamma som fyller år och helgen därpå kanske vi har planer på att lira laserdome och sånna skojsiga saker och helgen efter de är sista helgen innan vi far och då hoppas jag på en riktigt bra helg.

kan ju berätta också att imorse när jag sprang nerför trapporna och hann komma på våning fyra så låg de en karl i korridorren och snarkade, såg utlänsk ut men jag blev rädd iallafall för jag tycker sånt där är otäckt så ja sprang ännu fortare!

händer inte allt för mycket på arbetet heller, tålamodet börjar sina och de känns att the end is near? eller hur sjuttsingen de stavas.



Annas önskelista för julafton 2009.

 

- En ny mobiltelefon, gärna en billigare model fast fortfarande med hyfsad kamera ( då de lär knäppas i vinter ) men fortfarande stötbar då mina mobiler har tendensen att hamna i golvet.

- En ny dator! då denna jävla datorhelvete kommer ge upp vilken minut som helst. så fort min dator blir stillastående i minuter så slutar tangentbordet att fungera. och musplattan har lagt av helt så den är hopplös.
USCH för hpdatorer.

- ett jobb efter maj vore inte helt fel...

- en bil skulle heller inte vara fel ;D

 

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ #¤%&(/=)?=)(/%&#¤"%&(/)`?)(/&%¤#%&/()= jävla cpdator, kom åt någon knappfan så nu blev texten skitliten... åååhhh va less man blir.

JAJA ja måste väl spara nu innan allt försvinner och då kommer jag aldrig mer ta upp skrivandet.
lägger in lite bilder later.